Bestuur

chantalChantal (Voorzitster)
Ik ben Chantal van de Scheur en woon sinds 2011 in Tuil. In 2013 hoorde wij voor de eerste keer over de Halloween spooktocht en hebben toen met veel plezier in de straat meegedaan en besloten het jaar erna te helpen met de organisatie. Inmiddels zijn wij 3 jaar verder en mogen wij onszelf een stichting noemen. Ik hoop elk jaar een nog mooiere tocht neer te kunnen zetten.
vanessaVanessa (Secretaris)
Ik ben Vanessa Dekker-Roelofswaert, 36 jaar en moeder van 2 kinderen, Ik werk parttime bij Nedcargo. Zoals velen weten ben ik al jaren fan van Halloween. Vind het geweldig om samen met de andere vrijwilligers elk jaar een griezelige spooktocht te organiseren voor de kinderen uit de omgeving. Het leuke is dat de inwoners van Tuil ieder jaar zo fanatiek hun huis en tuin versieren. Dat en de geweldige verhalen van de kinderen, geeft mij ieder jaar extra motivatie om er weer een geweldige tocht van te maken.
dirkDirk (Penningmeester)
Ik ben Dirk van Burk, 36 jaar en woonachtig in Geldermalsen. Ik werk bij Nedcargo. Via Vanessa ben ik bij de organisatie van de spooktocht terecht gekomen. Door mijn evaring in Geldermalsen, kijk ik voornamelijk naar de veiligheid in de tocht. Het is ieder jaar weer mooi om te zien hoeveel energie en tijd de bewoners in de tocht steken en hoe iedereen geniet van de deelname aan deze tocht door Tuil.
idrissaIdrissa (Algemeen bestuurslid)
Ik ben Idrissa Leebeek-van Heusden, 29 jaar, getrouwd met Michiel en moeder van Thygo en kom uit Haaften. Sinds 5 jaar woon ik in Tuil.
Mijn hobby’s zijn haken, series en films kijken. Ook griezel ik ik er graag op los met het jaarlijks terugkerend Halloween event in Tuil.
karinKarin (Algemeen bestuurslid)
Ik ben Karin, de oudste van de club en woon in Haaften. Ben de moeder van Idrissa. Ik ben als algemeen bestuurslid bij de stichting betrokken. Naast Halloween heb ik ook nog tijd voor andere leuke dingen, zoals bijvoorbeeld haken.

 

%d bloggers liken dit: